AMBISUN, Braşov

AMBISUN
Strada Zizinului Nr. 111
500407 Braşov
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum o lună

Descriere

Compania noastra este o companie cu capital privat integral romanesc. Gama noastra de produse este variata si se bazeaza in special pe sisteme de umbrire exterioare. AMBISUN este importator, producator si distribuitor sisteme de umbrire, compania noastra s-a impus prin seriozitate si prin calitatea proiectelor realizate, dar si prin experienta dovedita in rezolvarea acestora. Calitatea lucrarilor oferite de AMBISUN este de un inalt nivel de profesionalism, calitate, etc.

 1. Despre noi
 2. Produse şi servicii

Cuvinte cheie:
Copertine, Jaluzele verticale, Usi de garaj, Automatizari porti, Jaluzele orizontale, Plase insecte, Pergole, Usi pliante, Producator, Aluminiu, Tamplarie, Textile, PVC, Parasolare, Busteni, Usi tip rulou, Ardeal, Rolete interioare, Jaluzele bambus, Zebra, Jaluzele plisse, Paneluri textile, Cauciucate, Magic light, Producatori rulouri exterioare, Day&night, Marchize personalizate, Plastic transparent, Produse rulouri exterioare PVC & aluminiu, Sisteme de inchidere terase, Termoperdele industriale
Localităţi servite
Brasov, Predeal, Sinaia, Rasnov, Busteni, Azuga, Poiana Brasov, Bran, Covasna, Harghita, Bacau, Piatra Neamt, Tg. Mures, Sighisoara
Limbi străine vorbite
Engleza
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
AMBISUN apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre AMBISUN!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Morosanu  Catalina
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0742.624.786

  Produse

  Copertina-retractabila
  Copertine retractabile SC Ambisun pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele de copertine si parasolare, care ofera protectie împotriva soarelui si ploilor usoareprin întinderea unei pânze speciale destinate acestui scop.

  Pergola
  Pergole retractabile Pergolele sunt concepute pentru terase de dimensiuni mari sau mici, sa reziste in fata fenomenelor meteorologice extreme de vant puternic, ploaie si soare puternic. Profile din aluminiu,culorea standard este alb, dar se pot vopsi comform paletarului ral sau imitatie de lemn.

  Terase
  Inchideri de terase, foisoare, balcoane Copertine verticale cu cadru care este un sistem de protectie vertical, avand un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploie, zapada, vant etc. Se foloseste pentu inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, pereti despartitori la spalatoriile auto etc.
  Facebook

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Uranus 17
   500343  Braşov
  2. Strada Barbu Delavrancea Nr. 2
   500334  Braşov
  3. Alexandru Vlahuta 10
   500387  Braşov
  4. Calea Bucuresti Nr. 59
   500326  Braşov
  5. Zizinului Nr. 20 Bl. 35 Sc. C Ap. 23
   500414  Braşov
  6. Calea Bucureşti Nr. 13
   500326  Braşov
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere