Cubo
Calea Bucureşti 116
500299 Braşov
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Cubo este cel mai modern showroom de materiale de construcţii şi amenajări interioare. Conceput pentru a satisface cele mai mari exigenţe, Cubo oferă într-o locaţie de excepţie o gamă diversificată de produse şi servicii perfect adaptată nevoilor clienţilor.


Profil lung
La cubo ai 1000 de posibilitati de ambientare a casei tale. Solicita consultantilor o amenajare 3D. Colaborarea cu cele mai renumite societăţi producătoare din domeniu, garantează calitatea soluţiilor oferite.
Spaţiile de discuţii create în showroom sunt destinate clienţilor, pentru ca decizia de achiziţionare luată să corespundă, atât din punct de vedere al designului cât şi din punct de vedere tehnic, tuturor exigenţelor calitative necesare proiectului dvs. În acest timp consultanţii noştrii vă pot pune la dispoziţie materialele necesare luării celei mai bune decizii.
Puteţi beneficia de consultanţă tehnică acolo unde aveţi nevoie: în showroom, la dvs. acasă sau pe şantier, consultanţii tehnici se pot deplasa pentru a vă propune cea mai bună soluţie.
Cuvinte cheie:
Faianta, Gresie, obiecte sanitare, Mortar, Termosistem, adeziv, Incalzire prin pardoseala, Mobilier de baie, lavoare, Mobilier bucatarie, Usi, Parchet, Baterii, Cabine de dus, Showroom, cazi, Sapa, Bideuri, Vase wc, Sisteme pentru acoperisuri, Echipamente pentru bucatarie, Panouri de dus, Amenajare 3D, Vopsele i tencuieli decorative
Cubo apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Cubo!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Calea Bucuresti Nr. 102
  500418  Braşov
 2. Soarelui Nr. 6A
  500427  Braşov
 3. Strada Soarelui 6 A
  500427  Braşov
 4. Calea Bucuresti, Nr.100
  500418  Braşov
 5. Calea Bucureşti 105A
  500299  Braşov
 6. Str. Brazilor, Nr. 61
  500313  Braşov
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere