Hiperdia - Braşov

3 Păreri
Hiperdia - Braşov
Calea Bucureşti Nr. 25-27 (In Incinta Spitalului Clinic Judetean De Urgenta), in incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta
500123 Braşov - Astra
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 5 luni

Descriere

Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT). Avand peste 14 ani de experienta in imagistica medicala, compania opereaza o retea de 16 centre medicale situate in cadrul sau in proximitatea spitalelor. Majoritatea clinicilor sunt multi-modalitate, realizand investigatii de rezonanta magnetica (RM), tomografie computerizata (CT), ecografii, radiografii, mamografii, dexa, fluroscopii, endoscopii, medicina nucleara sau analize de laborator.

 1. Blog Hiperdia
 2. Cariere
 3. Clinici Hiperdia
 4. Informatii CAS
 5. Programari Online
 6. REZULTATE

Descriere limbă străină
www.hiperdia.ro
Cuvinte cheie:
Imagistica medicala, Centru medical
Servicii
tomografie computerizata ct, scintigrafie
Localităţi servite
Reteaua de Clinici Hiperdia: Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Bistrita, Galati, Ploiesti, Satu Mare, Timisoara
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Hiperdia - Braşov apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am apelat la serviciile Hiperdia in trecut si am fost multumita. In schimb nu as putea spune acelasi lucru si anul acesta. Am facut o programare on line pentru un tampon vaginal iar cand m-a sunat secretara mi-a zis ca m-a programat si pentru o ecografie si am fost de acord. Inainte sa intru la doamna doctor am platit......dar surpriza!!!!!!.......platisem vizita ginecologica (.....ceea ce eu nu cerusem si nu fusesem informata!!!!!) si ecograful. De aceia a trebuit sa platesc (dupa ce am iesit din cabinet) pentru ceea ce de fapt cerusem!!!! O alta nemultumire a fost ca eu i-am spus doamnei ginecolog ca am inceput un tratament cu antibiotice dar ea nu mi-a spus ca ar trebui sa fac tamponul vaginal doar dupa cel putin o saptamana dupa ce termin antibioticul!!! In alte cuvinte l-am facut degeaba! De ce trebuie tot mereu sa se profite de cei care au probleme de sanatate????

AndreiDinu
Policlinica

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sora mea a avut niste probleme si a apelat la aceasta policlinica care este foarte moderna cu aparte de ultima generatie. A fost extrem de incantata pentru ca i s-a rezolvat problema foarte repede, cadrele medicale sunt foarte primitoare iar acum se simte foarte bine. Va recomand sa incercati sa mergeti aici cu incredere.
Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Nefiind prima data cand am mers la Hiperdia Brasov si fiind multumita de modul politicos si profesional al celor care lucreaza acolo am decis ca si anul acesta sa recurg la acesta policlinica. Am facut programare pentru un tampon vaginal. In schimb m-au pus mai intai sa platesc vizita ginecologica si un ecograf desi eu nu le-am cerut. Dupa ce am fost la doamna ginecolog inauntru m-au pus sa platesc pentru ceea ce de fapt ma interesa pe mine. Si inca nu este tot. Am indoieli in ceea ce priveste acesta doctor ginecolog. I-am zis ca am inceput un tratament cu antibiotice si ea totusi mi-a facut tamponul desi ar fi trebuit sa stie ca analizele acestea nu vor fi concludente. Cand se fac analize de laborator (ex. tampon vaginal...exudat nazal sau faringian..) trebuie sa fi terminat tratamentul cu antibiotice de cel putin o saptamana. Haideti sa nu mai profitam de cei cu probleme de sanatate!!!!!

serban ramona
policlinica foarte buna

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o policlinica foarte moderna cu apartura de ultima generatie. Mai nolu au un sediu foarte frmos si modern. Recomand tuturor sa aleaga aceasta poloclinica ........dai un ban da' stai in fata.

Scrie o părere pentru Hiperdia - Braşov!

Cunoşti firma Hiperdia - Braşov? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Flavius Obeada
MARKETING

Trimitere mesaj

0268.405.300

0268.473.608

Produse


Consulatii Specialitate Hiperdia Brasov, Timisoara, Cluj, Galati, Bucuresti Cardiologie, Reumatologie, ORL, Ortopedie, Neurochirurgie, Endocrinologie, Dermatologie, Nutritie, Boli Infectioase, Radioterapie, Oncologie, Medicina Interna, Pediatrie, Chirurgie, Neurochirurgie, Oftalmologie, Urologie, Gastroenterologie

Hiperdia-Timisoara
Hiperdia Timisoara Consultatii, Imagistica, Analize laborator la Hiperdia Timisoara. B.dul Republicii 21. Tel: 0256.295.186, 0723.661.286 www.hiperdia.ro
Facebook